Bildegalleri og inspirasjon

Her finner du eksempler på produkter vi leverer, og vi håper det kan inspirere deg i din søken etter gode interiører og møbler. Pema Snekkeri AS ønsker å følge deg gjennom hele prosessen – fra idé til ferdig levert og montert produkt. Vi ser frem til å samarbeide med deg og lover deg suveren oppfølging fra første samtale til monteringen står ferdig.

Hyller og skap

 

Når du samarbeider med Pema Snekkeri er det du som er sjefen. Vi skreddersyr etter mål og du får løsningene akkurat slik du vil ha dem.

Vil du bygge skap og hyller rundt dører, fra gulv til tak eller fra vegg til vegg? Skal skapene være hvite, blå eller sorte? Skal treverket være i eik eller bøk? Vil du ha en blank eller matt overflate? Vi leverer alt dette, og vi monterer både hyller, skuffer, garderombestenger og dører, med mer.

De senere årene har vi jobbet mye sammen med kunder som ønsker spennende løsninger til sine multimediaprodukter. Store flatskjermer, høyttalere og PC-er er bare noe av det vi lager spennende løsninger for.

Andre oppgaver vi gjerne løser er familiens bibliotek, garderober og skap. Du bestemmer fargene, materialene og utførelsen. Det blir akkurat slik. Bruk oss gjerne som konsulenter. Vi har laget mange løsninger og har erfaring med hva som er funksjonelt og lekkert.

Unike møbler

 

Vi produserer møbler etter kundenes spesifikasjoner, noen ganger fordi målene ikke stemmer med standardene hos kjedebutikkene, andre ganger fordi materialvalget er ditt eget. Mange har også designideer som vi gjerne realiserer. 

Uavhengig av hva som måtte være din grunn for å velge noe unikt så kan du føle deg trygg på at vi kan produsere det for deg. Vi har lang erfaring og evne til å velge materialer og metoder som tar frem funksjonaliteten og designet som du ønsker deg.

Garderobe

 

Dine behov for oppbevaring bestemmer utformingen av garderoben. Alt får sin plass. 

Ved å ta i bruk hele bredden utnytter du plassen optimalt, og du kan tre inn i en ferdig montert garderobe med flott interiør og praktiske løsninger.

Alle løsninger bestemmes av deg og din familie. Behovene er forskjellige om det er kvinner eller menn, unge eller eldre, belter og slips eller ullgensere og selskapsklær. Alt har sin plass og bringer orden i dine saker.
Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg å planlegge.

Kjøkken

 

Kjøkkenet er husets viktigste rom. Derfor bør funksjonalitet og opplevelse gis prioritet nettopp i dette rommet. Et velfungerende kjøkken har stor verdi og e synonymt med trivsel og velvære. Ikke minst er kjøkkenet et rom hvor familien bruker tid sammen. Få rom har så store muligheter for variasjon og visuelle uttrykk. Pema Snekkeri vil gjerne bidra til gode løsninger enten du velger ferdige løsninger fra en kjøkkenleverandør og ønsker vår hjelp til montering og «finish», eller om du ønsker en komplett, unik løsning.

Snakk med oss om hvilke løsninger som er best for deg, vi gleder oss og har mange spennende kjøkkenløsninger i vår erfaringsplattform.

Pema Snekkeri AS

Besøksadresse : Gamleveien 48, 1482 Nittedal
Mobil : John : 901 28 684, Frode: 908 74 084